Nosaltres

Locutors Catalans neix per oferir serveis de locució a empreses del sector cultural, turístic i audiovisual.

La demanda creixent de locutors, speakers, i professionals del doblatge dels territoris de parla catalana va fer que l’any 2015 decidíssim impulsar aquest projecte, la primera agència de locutors i professionals de la veu de Catalunya. Locutors Catalans aglutina veus masculines i femenines de Catalunya, València, les illes Balears o Andorra, principalment, però també de locutors estrangers.

A més, t’oferim la traducció i correcció de textos per part de professionals nadius i especialistes en cada matèria. Un sol interlocutor per facilitar-te la feina, agilitzar els processos i optimitzar els recursos.

Rosor Foret, locutora professional

Rosor Foret / Locutora professional

Rosor Foret és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2007), postgraduada en Locució (IDEC, 2010) i ha realitzat diversos cursos d’interpretació i treball sobre la veu, entre d’altres centres, a EÒLIA (2017-2019).

Com a locutora, col·labora habitualment amb el programa 30 Minuts de TV3, La Xarxa, Storytel o Spotify i treballa per a estudis i agències nacionals i internacionals (rosorforet.com).

Com a docent, ha impartit classes al Postgrau de Locució en Ràdio i Televisió de l’IDEC (Universitat Pompeu Fabra) i a ITES. Ha treballat al Departament de producció musical de Gestmusic, com a periodista a Betevé i com a responsable de comunicació de la Fundació Setba de Barcelona.

Diana Argelich, correctora

Diana Argelich / Traductora i correctora

Diana Argelich és llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra (2007), màster en Gestió de Patrimoni Cultural (Universitat de Barcelona, 2010) i postgraduada en Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials (Universitat de Barcelona, 2015).

S’encarrega de la gestió de projectes lingüístics (traducció i correcció) i l’edició de continguts.

En l’àmbit de l’assessorament lingüístic, ha col·laborat amb La Vanguardia i el diari digital El Nacional i, des del 2007, treballa amb empreses dels sectors de la comunicació, el màrqueting, la cultura o el turisme. Com a docent, imparteix formació sobre ortotipografia i comunicació textual a l’EADT i l’IEBS.

Diuen de nosaltres...

CLIENTS