Hem fet un blog

Aquest espai pretén ser una finestra oberta al món de la locució, la feina dels actors de veu i tot allò relacionat amb aquest sector i la indústria audiovisual.

El confinament ens ha donat temps per pensar i per treballar més que mai. I fruit d’aquesta època de reflexió, avui presentem el blog de Locutors Catalans. Un espai que pretén ser una finestra oberta al món de la locució, la feina dels actors de veu i tot allò relacionat amb aquest sector i la indústria audiovisual.

Aquí tractarem temes com: Les diferències entre un tipus de projecte i un altre a nivell de tractament, costos, tipus de veu, etc. ; la realitat dels estudis tradicionals en contraposició als serveis de locució online, que aquests darrers mesos han agafat molta volada; la situació de la professió en diferents països…

I mirarem de contestar preguntes freqüents, per exemple: Com es tarifa una locució? Què passa amb els drets sobre la veu? Què és un retake o un repicat?

Si ens voleu fer arribar suggeriments de temes per tractar, o teniu dubtes que no queden resolts en els articles, feu-nos-ho saber. Perquè, al capdavall, volem que aquest espai sigui una eina útil per a tots, professionals, empreses i curiosos.

Ens trobareu a: info@locutorscatalans.cat

I els suggeriments els podeu enviar a través d’aquest formulari:
https://forms.monday.com/forms/e1abc8061306ced9f92e2598afbbae51